Kryddmästare Nathalie

Jag tog mig friheten att laga middag idag.
Pizza. Blev faktiskt rätt god.
Det är dock farligt att låta Nathalie sköta kryddningen, för då blir det rätt stark. Så även idag. Någon tesked stark sås hottar väl upp det lite, tänkte jag och droppa över tomatpurén.
Och starkt blev det, det kan jag lova. :)

Idol-tröja

Nu har jag anmält mig till en tävling.
Hoppas jag vinner den där Idol luvtröjan. :P
Mahahahaha.
Och jag hoppas dom gillar min motivering...

Floff

Det måste vara något fel på mig.
Loggade in på blogg.se och såg att Elina hade kommenterat. Då slog det mig också. Jag skrev faktiskt ingen blogg igår.
Va? Vad i hela friden? Jag missade en hel dag!
Fel, helt klart.
Men jag går ju faktiskt och väntar på wordpress.
Kanske det är en bra ursäkt?
Nej. Självklart inte. Nu måste jag ta mig i kragen och skriva.

Igår var jag på stallet hela förmiddagen och donade. Ledde två lektioner, och fick hjälpa till med lite annat. Helgjobbarna hade det lite körigt så. Skulle ta in ponnypojkarna och det bajsade sig ju. Tänkte ta två åt gången, men Ivory och Emilio tyckte att det var jättekul att springa iväg när man kom emot dom. Så vi fick ta Hasse och snälla, lilla Pluto och traska iväg upp till stallet. Fick tag på dom sen iaf. Eller, Janina fick. Hihi. :)

Nu har jag läst Fråga Alice, Elina. Den var ju jättebra. :D

Imorse vaknade jag vid 7, eftersom tiden har ändrats. Gick på toa för jag kunde inte somna om, och när jag kommer ut i köket ser jag till min förskräckelse att det är vitt på marken.
Snön har kommit. Den jävla-fucking-skit-snön har kommit.
Vilket betyder att nu är det vinter. Huu. Jag ryser vid blotta tanken.
Katten var inte så glad över snön heller när han gick ut första gången.

vinter vinter2

Du-dunk... du-dunk...

Nu tänker jag gå och tutta i sängen, för mitt huvud håller på sprängs.
Nattnatt.

Gojja

hej. idag har jag tråkigt. eller, jag har inte så jättetråkigt, men jag är sömpig. och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra. typ.
tusstuss ligger och sussar i sängen, och jag funderar på att joina honom lite grann. ser så mysigt ut. men det är det där "ska bara" på datorn just nu...
hoppas jag får wordpress snart. vill såååå ha det...

assåååå... nu tror jag att jag ska sluta snacka gojja.

God natt

Jaaaa! Jag hittade mitt läppfett för en stund sen. Min kväll är räddad. :D Har sökt efter det aslänge, börjar få fula läppar. Fnasiga och äckliga. Eller, det kanske dom är lite hela tiden, men mer än vanligt iaf. :P

Jag skulle behöva läsa på finska ord.. för min underbara lärare har visst fått för sig att vi ska ha skriftliga ordförhör varje gång nu, för att vi inte läser ordentligt. Jag läser på orden, men så är jag osäker på sista formen och vågar inte räcka upp handen, och då tror gubben att jag inte kan!! Jag vet, mitt fel, men ändå... känns sugigt när jag kan 3 av 4 former liksom...
Därför ska jag nu vara duktig och läsa ordentligt på mina ord. Så jag kan dom. Det går ju lättare när man skriver dom också, så...

Isch vad trött jag är idag. Efter orienteringen (en och en halv timme i skogen) blev man helt slut... var jättetrött sen efter skolan, och sista timmen hängde man knappt med. Då hade vi fältarna dit och så prata dom om droger och sånt.. så det var ju rätt intressant, bara att man var så förbannat trött så man knappt kunde hålla ögonen öppna.

FAEN, jag hade ju med mig pengarna jag är skyldig Marie idag, men jag glömde ge dom till henne! Baaajs.

Nu laddar jag ner lite ny musik... får se bara om det är bra. :P

Puckad? Lite så...

Hittade detta idag. ;D

Lördag 12 augusti 06, 09:50
Jag måste nog säga att jag är en av världens mest disträa idioter. För det finns fler än mig, det måste det väl?
Jag hade tagit på mig bh:n och skulle sätta på deo under armarna (ja, var stoppar man det annars då?). Jag tog, vad jag minst sagt trodde var deon, skruvade upp locket och började rolla. Men det gick inte så bra, och inte heller kändes det som vanligt.
Till min fasa upptäcke jag då att vad jag trodde var deon, i själva verket var mitt lim...


Personlighetstest

Gjorde ett personlighetstest och här är mitt resultat:

Inåtvänd, Planläggande, Abstrakt, Tänkare 


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Citat av bodern

Robin undrar hur Oc är, alltså hurdant program det är. Så jag försöker förklara.. på nått knasigt sätt.

Robin: så det är en kombination av vänner, bones & navy cis?
Jag: nejnejnej--
Robin: LÅT MIG GÅ PÅ TOAAA!!!


Snälla! Jag har ingen bra musik på datan, har tom gått igenom gamla mappar med låtar för att se om jag skulle hitta nått bra... Hittade en cd med Iron Maiden som jag lyssnar på nu.
Snälla, ge mig tips på något bra att ladda ner!!!
Please :)

Borstarna i mitt liv

Har suttit och läst gamla dagböcker på hemsidan nu ikväll...
Det här hittade jag från i mars:

Jag hade en gång en borste. Den var väldigt stor, tung och grå. Men den behövdes verkligen för att kunna borsta mitt burriga hår. Men så en dag när jag stod och borstade mitt burriga hår, så KNAK. Då gick borsten av i två delar och jag stod där med handtaget i handen och borsten fast i håret.
Då fick jag ta en annan borste. En rosa denna gång, av plast. Jag älskade den borsten. Och älskar fortfarande. Men så en dag, för några veckor sedan, stod jag och borstade mitt hår. KNAAAKK. Så gick den borsten också i två delar. Men jag tyckte så mycket om den borsten, så jag tejpade fast handtaget igen, och fortsatte borsta mitt hår.
Idag, när jag kom ut ur duschen och skulle borsta mitt hår tog jag mammas borste. En röd, liten, av plast. Så stod jag där framför spegeln och borstade mitt blöta hår. KNAAAAAAAAAAK.
R.I.P. Mammas borste.

Hahahaha. :D


Meninglöst inlägg

Jag längtar efter wordpress. :(

Jobbig lista:
- jag måste gå och duscha ikväll
- ikväll kommer ncis, det är bra
- det är sugigt väder
- jag orkar inte stiga upp i morgon
- jag vill inte göra läxor
- jag längtar fortfarande efter wordpress
- jag skulle vilja se på vänner
- jag vill ha en voffa :(
- jag tror jag sparkade katten ur sängen i natt
  det suger lite eftersom han är söt
- bara tanken på skolan gör mig yr
- jag är hungrig
- jag längtar efter wordpress (fortfarande)

idag var jag till hästarna. dom var söta, men lite blöta. det rimmade. hihihihihihihi.

Tötnosar

JAAAA, om en timme ska jag till hästarna!! :D
Det är TVÅ veckor sen jag såg dom sist. Jag har ju seriöst hållit på dött av längtan...

Kissen <3

tusse sover
Jag kan bara inte låta bli att posta bilder på Tuss när han sover. Man smäääälter ju varje gång man tittar på honom. Och när han fnyser till, suckar djupt, eller när han fräsande hoppar upp när han drömt något.

Jag älskar Tuss. kattikon

Bye bye snäckeli-snäckan...

Glömde ju det...

SNÄCKAN ÅKTE UT UR IDOL!!!

Äntligen! Vad har han liksom haft där att göra överhuvudtaget?? Haha, pinigt för honom att åka ut när det är rock som tema, alltså "hans" tema egentligen... har aldrig tyckt om honom, han verkar vara knepig. :/ Plus att han sjunger ju dåligt juuuuh... är det bara jag som hört det?

Nåja.. nu är han ute iaf. Äntligen!

Bajs bajs bajs

Jag blir galen...
Sista lektionen jag ledde på idag (pratar alltså häst nu) så ledde jag samma som jag har lett några ggr. Hon pratar så gott som hela tiden, och pratar hon inte sitter hon och sjunger. Det värsta är att hon har ett självförtroende som nästan går till överdrift. Försöker man säga till henne, bara skrattar hon, eller nått sånt.
När hon leder hästen är hon rädd för att bli påtrampad, så hon går med armen sträckt, kollar på hovarna hela tiden, och omedvetet går hon mot vänster. Då följer ju hästen med, eftersom hon går dit, tror ju han att dom ska gå dit. Och så tror hon att han inte lyder henne och att han gör fel.
Idag sa jag åt henne att hon inte behövde vara rädd för hovarna, men ändå går hon likadant...

Plus att jag var trött... jååååbbbiiiiitttt.

Haha, Cia vakta en hund som sprang runt och juckade på alla :P mahahahahhaa... Fast själv skulle jag bli galen på honom om det var min hund... pinsamt ju om han går runt på folk och juckar. :P

Aarrgghhh... Tog in Dennis (kallblod) från hagen. Asså, vad är det med honom egentligen? Har han inte fått någon disciplin alls när han har växt upp? Han ångar på som en galning, och rammar ju nästan ner en. Visst, det fanns mat inne, man han kan fan vänta. Blev assur på honom, inget vett i huvudet alls...
Min ridlärare dampade på honom under praoveckan, och då tyckte jag att det såg lite vådligt ut. Liksom, att hon tog i lite för mycket. Men nu fattar jag precis varför... jävla häst.
Hoppas han inte blir långvarig.. tror att dom bara har honom där tillfälligt. Han är dock en ganska bra ridhäst..

Min moppe har någe fel igen!!!! AAAAARRGGGGHHH.... Den gick askonstigt idag.. höll på dog typ flera ggr. Kommer nyfixad från verstan, och bara två dagar senare är den helt sepe igen..

Hoppas det inte regnar i morgon så jag kan fara till hästarna. Har inte träffat dom på jättelänge. :(

(Samma titel som förra inlägget)

1. vad är klockan just nu: 20:25
2. vilket namn står på ditt födelsebevis: Nathalie Reneé Williams
3. smeknamn: Natta :/
5. antal ljus på din senaste tårta: 15
6. husdjur: en katt och några fiskar
7. hårfärg: typ brunt 
8. favoritfärg: GRÖN, svart, rosa
9. piericing: 4 hål i öronen
10. tatuering(ar): neeh
11. födelseort: Mariehamn
12. bostadsort(vid födelse): Mariehamn
13. nuvarande bostad: Mariehamn
14. har du varit kär: nån gång
15. har du varit i några andra världsdelar: jag tror det
16. har du varit med om en bilkrasch: nepp
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): båda har 4 dörrar
18. kaffe eller glass: glass
19. snuttefilt eller kramdjur: kramdjur (Najo)
20. salladsdressing: njae.. ibland
21. färg på strumporna: har inga strumpor på mig just nu
22. lyckotal: har nog inget
23. favoritfilm: komedi
24. favoritcitat ur en film: Elizabeth... -whispering- Hide the rum. You know, these clothes do not fit you at all. It should be a dress or nothing... I happen to have a "no dress" in my cabin. (Jack Sparrow) 
25. bästa semestern: Teneriffa 
26. favoritmat: planka, tacos... mmm (med mycket mera).
27. bästa veckodagen: fredag
28. senaste låt du lyssnat på: Temat från Pirates of the Caribbean; He's a pirate 
29. tandkräm: inte vet jag vad den heter... säkert pepsodent eller nått.
30. favorit TV-program: Vänner, Oc, Bones, Navy CIS
31. favoritrestaurang: Club Marin 
32. favoritblommor: tulpan? jag vet inte... 
33. tycker inte om: vintern, skolan
34. sport att titta på: ridning (dressyr), tennis 
35. snabbmatsrestaurang: Alibaba :D
36. senaste sjukhusvistelse: i femman, allergisk reaktion
37. favoritdricka: vatten
38. vilken färg på väggarna i ditt sovrum: vitt :( 
39. hur många gånger kuggade du på körkortet: moped en gång
40. vem/var är du om 10 år: har jag pengar och jobb är jag lycklig
41. vem fick du senast e-mail från: nått skit från korsord.se 
42. har du någonsin blivit dömd för något brott: nej, jag är snäll :D
43. om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: hööks, exlibris
44. vad gör du när du är uttråkad: sitter vid datorn eller ser på tv
45. fras/ord du använder (för) ofta: bajs?
46. vän som bor längst från dig: linn
47. vad retar du dig på: alltför mycket 
48. det bästa du vet: Gilbert, tuss
49. läggdags: 22 på vardagarna, annars kan det bli lite hursomhelst 
50. snyggaste skådespelaren: Adam brody kanske? 
51. hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik: alltid 4-6 först, sen tar jag mer om jag orkar :)
52. vad är klockan: 20:37
53. favorit beatle: eeh?
54. favoritspel: kalaha, kanske? 
55. favoritfilmmusik: Pirates of the Caribbean!
56. skostorlek: 38
57. syskon: robin
58. favoritpålägg: kalles randiga, prickikorv 
59. om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: fattiga barn
60. vilket är det vackraste ordet/orden du vet: bajs
61. bästa bok du läst: Lisa Jewells böcker är asbra :)
62. är du internetberoende: öhm.. *harkel*... kanske liiiite? 
63. favoritdjur: häst & katt 
64. gillar du snö: FY FAEN, helvitte heller...
65. favoritglass: gammaldags choklad 
66. när köpte du något åt dig själv sist: ingen aning... 
67. är du långsint: det kan jag knappast säga :P lever man med min bror lär man sig fort att inte vara långsint...
68. favoritgrupp/artist: har inga favoriter 
69. vilken är din bästa egenskap: JAG ÄR BÄST.
70. vilket är ditt nästa mål i ditt liv: gå ut nian... :/
71. skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: var den sjuk eller nått annat och att den skulle må bättre av det, ja.
72. vad gör du i sommar: måsteskaffasommarjobb
73. mest intressanta stad du varit i: öhm...
74. vilket djur skulle du identifiera dig själv med: nej usch vad svårt, ingen aning
75. vad fascinerar dig mest hos andra människor: att alla är olika 
77. favoritgodis: choklad
78. spelar du nåt instrument: räknas blockflöjt? 
79. vilken/vilka sporter gillar du mest: ridning och tennis
80: vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: skulle va gött med ett dressyrpass med typ Kyra Kyrklund eller Jan Brink eller nån. :P
81. vilken film såg du på bio senast: Pirates of the Caribbean - Ded men's chest
82. senaste köpta skiva: Panic At the Disco - a fever you can't sweat out
83. roligaste konserten: haha... jag och konserter? 
84. bästa känslan: när ridningen har gått bra, då känner man sig bra. haha, neeej.. jag vet inte :P
85. samlar du på något: Ja
86. i så fall, vad: DAMM!!!
87. är du feminist: Njae.. det vet jag inte..
88. om du var ett instrument, vad skulle du vara då: gitarr, dom låter bäst
89. favoritskiva: har ingen...
90. bästa kompis: Elina, Lisa, Marie, Linn
91. hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: "och hennes problem är VAD?"
92. vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att jag är sugen på chips... 
93. favoritlåt: maybe Unfaithful med Rihanna...
95. har du en mobiltelefon: jååå
97. vad är det vackraste som finns: GILBERT
98. om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka: Tillbaka till Teneriffa, och jag skulle ta flickorna med mig!
99. är du homo- eller bisexuell: NEJNEJNEJNEJ!
100.vad är klockan nu när du är klar: 20:49

Märks det att jag har tråkigt?

SENASTE..
..klädköp: Tror att det var dom där pyjamasbyxorna och tröjan jag köpte i Tammerfors. 
..matköp:  Ingen aning...
..skoköp:  mina bruna (med vita prickar) attitude i Helsingfors.. dock var det mamma som betalade.
..köpta pryl: Räknas foton? betalade ju faktiskt för mina framkallade foton idag... :P 
..film du såg: Heartbreak hotel.. sugig.
..låt du lyssnade på: He's a pirate (theme från Pirates of the Caribbean)
..du sa: "Det kan ju va det" 
..du kramade: Marie & Tusse
..båtresan: Med färja var det när jag var till Tammerfors i september, med båt var det nån gång i somras med våran Flipper.
..bussresan: Med min faster när vi var på Apassionata i början av maj.
..drycken du drack: Vatten <3
..maten du åt: Mannagrynsgröt med äppelmos och smörgås.
..telefonsamtalet var med: Marie.

Pirr

Jag åt en chokladpralin.
Nu pirrar det i mitt ben.
Jag tror inte jag ska äta fler chokladpraliner ikväll.

Gooodisföråd

gooodis

Hihihihihi... pappa och Robin kom just hem från sverige, och med sig hade dom lite godis till mig. :D Skrev en lista igår vad jag ville ha, och allt var med. Plus lite till.

Listan:
- Fazer mjölkchoklad
- 1 paket gröna Jenkki
- chokladpraliner med marsipan
- källvatten

Plus:
- extra chokladpraliner? Tror att det är det i "fiolen" iaf... :P
- mars delight

Nu har jag godis för ett bra tag framöver... :D

Mitt liv som katt

Jag är avundsjuk på Tusse. Han kan ligga och sova när han vill och hur länge han vill. Han kan ligga där han tycker det är bekvämt och störs inte om andra pratar runt omkring honom, han sover sött ändå.
Han har mjuk & tjock päls, så han behöver inte bekymra sig över något täcke.
Och inte behöver han någon kudde heller.

Jag vill också vara katt. Tänk vilket härligt liv.
Man skulle inte behöva bekymra sig över klockan, läxor eller att man har tråkigt.
Istället skulle hela ens liv gå ut på att äta, sova, tvätta sig, busa, vakta sitt revir och fånga fåglar. Mellan allt det ska man klämma in härliga stunder med kel och borstning.
Att ligga en varm vårdag i solen och sova är ju inte helt fel.

I nästa liv ska jag tamefan vara en katt.
Oavsett om jag blir nått annat eller inte, så ska jag vara en katt.

Höst

Jag antar att det är dags för en liten lägesrapport nu då...
Idag har det vart lika trist väder som igår. Grått och mörkt och äckligt och höstigt. Till råga på allt har det blåsigt. Cyklade efter mina bilder som jag skickade för framkallning igår kväll, och det var motvind hela vägen dit. Det var bajsigt. Tack o lov att det var medvind hem, för då är det backar. :P
Bilderna blev för övrigt bra. Endel var knasigt beskurna, men majoriteten var bra. :) Ska köpa fotoalbum och ramar så att dom inte ligger i nån låda och tar utrymme...

Marie har vart här och lade upp sina efit-bilder. Det var trevligt. :) Haha, hon glömde sin telefon här. Jag undrar om hon har kommit på det ännu... :P

Dagens

Datum: 20 oktober 2006
Tid: 17:45
Väder: gråååått & mörkt
Humör: lite sömpig
Yei: om nån timme kommer paps & bror hem från sverige med choklad och källvatten till mig :D
Bujs: trist väder hela tiden. blåååser. :/
Tv: Idol
Musik: Pirates of the caribbean
Har gjort: vart med marie, hämtat mina bilder från gefoto
Ska göra: bada bastu, se på idol

How you doooing?

spot


Kläder? Vad är det?

Nu har jag äntligen fått i väg skickat mina bilder till framkallning. Sammanlagt blev det 55 bilder, från blandade datum. Tog dom bilderna som jag tycker mest om, annars skulle det ha blivit bra mycket över 100. ;) Dom borde bli klara till i morgon. Får se om jag orkar gå efter dom.

Idag har jag haft jättetråkigt. Tänkte gå ut och gå, men då måste man ju klä på sig. Jag trivs bäst i t-shirt och mjukisbyxor. Ibland, mest på vintern, kan jag gå i bara trosor hemma. För man måste ju ha på sig på mycket kläder om dagarna, så då är det ju skönt att klä av sig lite om kvällarna.
Nu har jag gått så i stort sätt hela dagen. Utom när jag var efter moppen, då hade jag faktiskt kläder på mig. Tro det eller ej. ;)

Citaaaat

Nu har jag lagt upp ett par nya citat... :)

Mys

tus1

Utslagen? Det tar på att fånga fåglar dagarna i ända. Dom jävlarna rör ju på sig hela tiden.

Brumm brumm

mopon

Min moppe har vart på service sen i tisdags, och nu har jag hämtat hem honom. Känns som en helt annan moppe, plus att bromsen och hastighetsmätaren äntligen funkar som dom ska. :D

Gash vad tråkigt jag har. VAD ska jag göra?!

Just nu

Datum: 18 oktober 2006
Tid: 21:10
Väder: ser inte, har persiennen nerdragen, plus att det är mörkt ute
Humör: bra bra
Yei: Hokus gick fint idag :)
Bujs: börjar bli trött
Tv: nada.. bara dåligt på onsdagar :/
Musik: -
Har gjort: vart hemma, ridit :)
Ska göra: typ... kolla bloggar

På tygeln i mörkret. Typ?

Naaaw.
Ridhuset var uppgrävt så vi måste rida ut på lektionen idag. Jag fick rida Hokus. :) Haha, han tyckte det var jättekul. ;) Han gick jättefint emellanåt! Lilla Hocke-Pocke... :)
Var riktigt mysigt att rida ut i mörkret.

Haha, hade ju dagsverke idag. Jag skulle vara hemma och städa huset. Mitt rum är dammsuget och lite dammat, och sängen nybäddad. Gick ut med soporna och plockade lite i diskmaskin. Sen blev det inget mera. :P Asså, mamma skulle göra en lista på saker jag skulle göra men inte gjorde hon någon heller...

Fick tråkigt på eftermiddagen så jag tittade på Crossroads. Mahahaha :D Sökte genom hela min dvd-hög, men hittade ingen förutom den som jag ville titta på.. Den är ju trots allt hyffsat bra. Ganska förutsägbar, men ändå..

Jeje. Chill. Eller nått.

Just nu

Datum: 17 oktober 2006
Tid: 17:25
Väder: lite grått
Humör: hyffsat bra
Yei: ledigt från skolan resten av veckan :D
Bujs: känner mig lite förkyld :/
Tv: Oc!!!!! Bones!!!!! :D
Musik: unfatihful - rihanna
Har gjort: vart i skolan, fört moppen på service
Ska göra: äta middag och sen märi :)

Pärla

Jag har måååånga noveller liggnades i olika mappar i min dator. Nyss hittade jag en som jag började på för ca en månad sedan. Har inte blivit att jag har skrivit mera på den, men kanske börjar igen nu...
Ett litet utdrag:

”Nej, mamma, gå inte! Snälla, jag lovar att vara snäll! Jag ska inte bråka mera! Mamma!” Pärla grät och grät och grät. Hennes nattlinne släpade i marken när hon sprang efter sin mamma på grusgången upp till bilen. Hon tappade sin nalle i det daggvåta gräset.

”Mamma! Lämna mig inte! Mamma, snälla! Neeeej!” Hulkande såg Pärla sin mamma sätta sig i bilen och innan hon hann blinka rullade bilen iväg längs vägen. Hon började springa efter bilen. Gruset gjorde ont mot hennes små, bara fötter, men det kände hon inte. Det ända hon såg var bilen. Bilen som förde iväg hennes mamma.

Plötsligt snubblade hon till på nattlinnet och föll handlöst ner på grusvägen. En del stenar var vassa, och händerna började blöda. Pärla steg upp och genom sina tårfyllda ögon såg hon bromsljusen på bilen försvinna i mörkret.

”Mamma… Lämna mig inte…”

Djurens rätt

Skriv på för helvitte!
Det minsta man kan göra iaf...

Gayometer

Har ni testat gayometern?
Själv fick jag 46 % när jag gjorde den tidigare idag.

Det läskiga var att min katt också fick 46 % när jag gjorde petometern...

Hihihihihihi

Jag är i skolan. Hihihihihihihihihii.

Nu ska jag gå. Hihihihhihihihihi.

Idiot.se

HAHA! Fy faen vad pinigt...

"Jaha... okej..."

En av dom få negativa sakerna med en blogg är att när man ska berätta nått till sina kompisar avbryter dom en med; "Joo, det läste jag i din blogg"....


Gibbe

gibbe

Igår fick jag äntligen bilderna av Janina från i somras när jag red på Gina! :) Bland dom fanns också denna extremt söta bild på Gilbert.. :D <3 Fast, han är ju alltid söt. Men ändå. :)

Ikväll kommer Märi så vi kan göra klart vårt projekt om droger... ska in i morrn nämligen. Men så kom smarta jag på när jag hade kommit ut ur duschen för en dryg halv timme sen, att biologiboken... den ligger kvar i skåpet i skolan. Där gör den ju mycket nytta... *harkel*

Isch vad det har gått trögt i skolan idag... bara jobbiga timmar på måndagar. :/ Det är lite bajsigt.

Vem fan har ätit kattmat?

Jag sitter i mitt rum, vid datorn med en smörgås och ett glas juice. Surfar runt bland lite bloggar, skriver lite saker, tittar på bilder, osv.
Helt plötsligt känner jag en unken stank komma smygande till mina näsborrar. Det luktar lite sådär... som kattmat. Ja, kattmat är det det luktar.
Jag börjar titta mig omkring på skrivbordet och undrar varför i hela friden det luktar kattmat här inne, i mitt rum. Sniffar och känner stanken ännu starkare. Min näsa protesterar och jag måste täppa till den med pekfingret och tummen.
Jag söker med blicken i rummmet efter orsaken till denna outhärdliga stank...
Kikar ner nedanför stolen och ser.... katten. Katten som sitter där och slickar sig förnöjt om munnen och tittar på mig med sina stora runda ögon.
"Mjau" säger han innan han med viftande svans slinker ut ur rummet igen.
Och med honom följer också kattmats-stanken.
Tack o lov.

6, 8 eller 9?

Seriöst... jag är störd. (yeah, som om ingen visste det redan...)
Sitter med Bingolotto på i bakgrunden, och lyssnar lite med ett halv öra.. det här råkade jag höra alldeles nyss:
Programledaren för bingolotto: vill du ha 6, 8 eller 9?
Flicka i telefonen: sex.
Behöver jag nämna att jag fullkomligt kiknade av skratt?

Lucy & Janina

lucy ja janina

Var till Sleipner idag när Janina skulle tävla med Lucy. Dom kom runt en 70 bana med stilbedömning utan fel, och placerade sig på en 3:e plats! :D Wohooo! Plus att dom blev bästa ridskole-ekipage. :)

Det var massor med travare med i tävlingen.. asså, inget fel på att travare är med på hopptävlingar, men stilbedömning? Njaeh. Och jag hade ju lyckan att hamna mitt bland "trav-folket" så jag måste stå och lyssna på deras kommentarer varje gång det var en av deras travares tur... Och när ena ryttaren fick typ bara 80 i stilpoäng blev dom helt paffa, för hon hade ju ridit sååååå bra! Mhm, hon fick hästen över hindren utan att den vägrade, asduktigt. Sen att det var allmänt vingligt, fult och nervöst såg dom antagligen inte...

Jag? Öhm... skulle inte tro det.

Kom just hem från kalas hos ena fastern... rätt trevligt vad det för en gångs skull.
Det hände dock en liten sak... *harkel*
Vi sitter alltså vid ett bord med våra bullfat och kaffekoppar (jag drack dock saft) när det kommer fler gäster. Så kommer det en tant, kanske runt 50, med svensk accent. Så säger hon till mig: "jaaa... dig känner jag inte heller igen."
Så jag säger artigt mitt namn; Nathalie.
Och så undrar hon om jag är Peters fru.
Hon undrar om jag är pappas fru.

Sliiiipner

Haha, jag "försov" mig idag... Till kvart i 10. :P
Nämen jag hade tänkt fara till
sleipner till lite över 10, men det blev ju att jag kom lite senare... Fick leda ivory på hästlekis. Det var kallt. :S
Sen var det väl lugnt några timmar... Janina och jag hade teori med en nybörjargrupp. Om hästens färger. Det som vi båda är så hiiiimla bra på. ;D Mahahahaha... vi lärde oss nog också lite mera än vad vi visste innan..
Skrev in mig på helgjobb den 16 december.. :)

I morgon blir det sleipner igen, ska va skötare åt Janina för hon ska tävla. :) Haha, Sleipner varje dag den här veckan! Hääärligt ;)


Min moppe bara dör hela tiden!!! Idag dog han 3 ggr. *morr*
1. Påväg ut från sleipners parkering, dör han i svängen för att jag råkar släppa för hastigt på bromsen
2. när jag stannar vid rödljusen
3. när jag stannar vid garaget hemma för att öppna porten
Skulle jag räkna upp alla ggr den här veckan som han har dött blir det en lång lista...

Idolerna bloggiloggar

"Öppna din dörr
och säg att du vill ha mig här.
Säg att du innom dig bär,
bara kärlekens röst...
öppna din dörr."

Hua..vad vacker text! så mycket känslor i de orden.
Hoppas jag lyckas nå era hjärtan. Och att ni öppnar era dörrar för mig.


Puss och kram
Eran Danny


Snälla! När jag såg Danny på audition tyckte jag verkligen att han var asbra. Och det har jag tyckt hela tiden. Men what's up med allt smörande? Eller är det så han är annars bara? Isånafall skulle jag inte klara av att umgås med honom... Får rysningar över hela kroppen av sånt där. Och det är inte positiva rysningar!

Och Linda då. Hon är så himla bra, men hon verkar vara lite... ego? Massor med posenings bilder på sig själv, och den ena efter den andra bara skriker hon ut att hon tycker är så hiiimla bra. Förlåt, men jag tycker hon ser likadan ut på alla?

Men men... jag känner dom ju inte, so who am i to judge?

Nu ska jag stänga av datorn och glo på Idol :)


Buhuuuu...

Sista praodagen slut. Fy fan vad sorgligt.
Jonas i morse, efter att vi hade satt ut småpojkarna: Jaa... sista gången ni tog ut hästarna. Hur känns det?
Nathalie: *hulk*
Nääh. Inte riktigt så illa. Men fan vad ledsamt iaf, kommer sakna det så himla mycket. Det var ju helgött att vara i stallet hela dagen, och få hålla på med hästar och allt. Och personerna är det ju inget fel på direkt heller. ;)

Idag hände det inte så mycket annars... Fick gå och plocka sten ur storpojkarnas hage bakom ridhuset, för där ska dom rida fram på tävlingen på söndag. Uteridbanan håller på byggs om så.
Sen kratta vi typ bort sånt som Jonas gick och tog ner med röjsågen. Kul kul... (not). Eeeeehehe.
Sen hade Janina gymkhana, så jag hjälpte till lite med det. Muhahaha, grymt kul när dom missar bollen och måste hoppa av! xD haha, neeej... Men det är kul att titta på. :)
Sen frågade nadja om jag kunde hjälpa till på luciafesten i december.

Btw... jag har ju tjatat om Sleipner hela veckan nu, men typ ingen vet väl hur det ser ut eller nått sånt där. Så ni kan ju ta er en titt på
hemsidan om ni vill. :) Den har inte blivit uppdaterad på ett tag, men iaf. :P

Gott-gott-gott

Glömde berätta...
Asså, det är ju värsta lyxen att jobba på Sleipner, man får godsaker typ varje dag. I tisdags fick vi munk, igår glass + cocosboll (såna dära stora, men jag orkade inte äta) och idag fick vi berlinermunk.
Jag vill aldrig sluta praoa på sleipner.... ;D

Vi ska bjuda på gott-gott i morgon, eftersom det är sista dagen för oss... :) Men dom vet inte om det ännu, hihihihihi.

Praodag 4

mage


Jag bara älskar den här bilden! :D

Nästsista prao-dagen idag. Sorgligt. Vill inte alls sluta. Skulle kunna stanna kvar där i några månader till... Just nu känns det som att jag inte alls vill gå i skola efter nian, jag vill börja jobba direkt. Men det vet jag ju att inte går. Och det suger. Om jag vill få bra jobb och så måste jag ju gå i skolan...
Det vill jag inte. :(
Screw skolan liksom, jag vill jobba. ;P

Idag har det väl runnit på bara... mockade och sådär. Haha, jag och Janina skulle gå och hämta Robban från hagen dååh.. men deras hage är så stor, och dom kom aldrig när vi ropade, så vi måste gå efter dom. Robban var nog lite sömpig. :)
Sen på eftermiddagen tittade vi på när Nadja och Marie hoppade lite för Mia. :) Vi fick inte rida, för vi fick rida igår. Men jag tyckte Nadja sa nått om att vi skulle få rida i morgon istället? Jag är inte säker. :S

Ikväll kommer Du är vad du äter, med Bert Karlsson! Det ska jag så se. :D Om jag håller mig vaken, är så förbaskat trött. Zzznnnaaaarkkk...

Baaaajs.. frågade nadja om jag fick köpa hennes gamla ridhjälm, men hon vågade inte sälja den för att hon trodde inte att den skulle gå igenom som "godkänd". Jag fick låna den igår när jag red Carmen på dagen, och den var så otrooooligt skön. Har inte haft bekvämare hjälm, inte ens min egen! Men men... får väl försöka hitta en annan bara. Måste väl finnas flera. ;)

Hästsnack 2

Fy f*ttan vad dåligt jag red ikväll. Min hjärna var någon helt annanstans och lallade runt. Jag var så trött helt enkelt.

Idag red jag ju Carmen (alltså, idag på dagen) och då gick hon så pass fint så jag tyckte hon var söt. Men hon ska säljas, så jag måste glömma bort det. Glömma-glömma-glömma... (söt-söt-söt).

Nu ska jag äta min smörgås och sura i min ensamhet över hur otroligt dåligt jag red ikväll.

Hästsnack

Tredje praodagen avklarad då... lika förbannat kul som andra dagar. :) ända som gick lite trögare idag var väl mockningen. Errrhmmhh... börjar känna lite i ryggen och armen. Jag som är så jäääkla van att mocka. *harkel* När jag mockade första spiltan i måndags var det första gången jag mockade på 3 ½ år! Wohooo... men nu går det som en dans. Ungefär. ;)
Idag har det hänt lite mera grejer..
Först vid 10 kom ett dagis och hälsade på förr att "se hur hästarna bor". Då stod jag och mockade Carmens box, och så stannade dom precis utanför och Marie började förklara att "Nathalie tar upp hästens bajs och kiss för att hästarna går inte på toa, dom kissar och bajsar i sina 'rum'."
Pinsamt nästan. Och så när jag tittar upp står Fredrik (Appel, parallellklass) där också. Så han praoar tydligen på dagis. :)
Sen var det väl lugnt, utfodrade (kom ihåg Kate och Rippe idag!! wohoooo, guldstjärna till nina och mig ;D) och sopade lite och sådär. Sen efter lunchen måste hästarna in och så kom det ungar från nått ställe och skulle rida. Dom var typ utvecklingsstörda och lite sådär, så det var lite läskigt. Vet liksom inte hur man ska hantera dom... :S Men jag ledde Snövit och Jonas gick bredvid och skötte snacket med tjejen, så det gick väl bra. :P
Sen fick vi glaaaass... yei.. igår fick vi munk, och idag glass. Snacka om lyx. ;D

Så var det första lektionen kl 15, och då kom Marie och sa att "ni får välja mellan Pluto och Carmen så får ni komma med och rida på lektionen". Vi bah... OKEY :D
så då red jag dressyr på Tjarmen-Carmen :) i jeans och lånad hjälm. Wohooo!
Galoppen gick piss som vanligt, men det andra gick väl hyffsat. Jag sitter alltid och drar upp mina ben, så jag red utan stigbyglar för att kunna slappna av i benen lite bättre... och sen är ju min hållning inte världens bästa dåååh. Men det är väl bara att jobba på det.

Jaa.. om en timme far jag väl dit igen för då ska jag rida min riktiga lektion. Ska hoppa med Alice. :) Fast vi ska hoppa bana, och det är inte så kul. Fast det kanske går bättre med Alice än med Carmen. Har ju typ bara hoppat Carmen dom senaste gångerna jag har hoppat.
Är så jävla hopprädd bara, det är det. :S

Jag ber hemskt mycket om ursäkt, jag bara babblar på om hästar nu märker jag... Men när jag väl kommer igång så. ;)
Haha! I morgon vill jag se Jonas rida. xD omg...

Och Benny har fortfarande bikinin på sig! :D

Benny har bikini

Muhahahaha... Janina och jag hittade en bikiniöverdel nere vid en hage när vi var där med Jonas för att ta bort tråden idag. Jonas tog den med upp till stallet, och då tyckte Janina och jag att Benny (fyrhjulingen) skulle vara snygg med den på sig, så nu kommer han fint brummande med en bikiniöverdel i "ansiktet". ;D Eller, nån kanske tar bort den, men just nu är den där iaf. Och föresten, den som tar bort den ligger riiiisigt till.... *morr*

Jeooo... idag var det väl lika kuligt som igår. :) Vill inte att veckan ska ta slut... :( Jag kan stanna där en eller två veckor till! :D Yeeei, vilken bra idé.
På torsdag är det "personalridning", så då ska vi få rida också.. ska bli kul att se Jonas rida. MAHAHAHAHA :D

Nu har jag duschat... så nu hoppas jag att jag inte luktar häst längre. Nog för att jag uppskattar lukten, men det kanske inte är alla som gör det...
Ikväll blir det kalas i knutsboda.. ska försöka hålla mig vaken. :P Missar Oc och Bones också... tack o lov för dvd:n så man kan banda in! :D

Haha.. egentligen så ska vi väl sluta typ två eller nått sånt på sleipner. Men det blev att vi blev där lite längre... ;) hihi. Fast vi måste leda en nybörjarlektion.. Ledde Snövit, den ponnin. Aaarghh, vägrar stå still i ridhuset så jag blev sur på henne. :@ men sen stod hon snällt. :)

Jag fick munk idag!!!!! Wohooooooo :D

Eeeeh... vad seriöst det blev idag...

Hästen kanske vill ta en tugga?

Mina händer luktar betfor. Fast jag har tvättat dom.
Faen.

Fredagsfyran

Vecka 40 - tema: Kändisar & skvaller

1) Är du en som läser “skvallertidningar” öppet, en som läser utan att erkänna det eller en som inte bryr sig alls?

Ja, jag läser skvallertidningar. Men jag tror inte på allt som står där, för det mesta är antagligen bullshit. Tex Hänt extra och dom där tidningarna läser jag definitivt inte, för där är 95 % skit.
2) Vad tror du stämmer mest: Att kändisar lider av att deras privatliv exponeras - eller att de gläds åt uppmärksamheten, så att deras karriär får en skjuts uppåt?

På samma gång som det måste vara otroligt jobbigt för dom med alla paparazzis och jada jada, så är det nog ändå lite tack vare det som gör att dom "syns" mera. Så jag tycker dom ska tacka paparazzis för att dom hjälper till med deras karriärer. Fast sen finns det ju dom paparazzis som är riktiga pain in the ass och skulle behöva få sig en spark nånstans. Även om deras jobb är att ta reda på skvaller och allt sånt så ska dom inte såra kändisarna. Dom är ju trots allt vanliga människor, precis som vi andra.
3) Var går gränsen för vad man får skriva om, eller visa bilder av, en person i en (skvaller)tidning?

Sårar det personen i fråga är iaf gränsen övergådd...
4) Finns det någon kändis som du helst inte skulle vilja höra någonting mer om det närmaste året? ;-)
Det finns flera... bl.a Tom Cruise, Katie och deras barn. Jag menar big deal, plus att Tom Cruise verkar vara lite kokko ibland...
Sen Jennifer Aniston och Vince Vaughn. Det bryr jag mig inte ett piss om.
Plus flera till....


Prao

naglar

Varning, bilden kanske kan vara motbjudande för vissa personer. Vill du titta ändå? Well, ditt val.

Första praodagen gick suveränt. Har haft askul. :) Längtar till i morgon, även om jag måste stiga upp 7. Är så förbannat kul där bara. Stallskötarna som "tar hand" om oss är helgoa. Det är min ridlärare och sen en kille. :)

Något jag snabbt upptäckte var att mina naglar inte riktigt gick ihop med det jag skulle göra i stallet... Så nu när jag kom hem gjorde jag något som verkligen inte var kul. Jag klippte mina naglar. :( Iofs vad dom inte snygga, och började bli aningens för långa, men jag har odlat dom aslänge nu så det kändes lite vemodigt. Nu känner jag mig helt handikappad. Typ.
Nåja, det går mycket lättare att göra saker i morgon sen istället. :) Och dom växer ju ut så småningom....

Sunk-sunk

Faen vad jag är sunkig... klockan är halv åtta på kvällen och jag fortfarande inte
- borstat håret
- klätt på mig (sitter i pyjamas)
- ätit middag
- duschat

Och på nått sätt har jag ställt in hjärnan på att det är lov eller nått när praoen börjar i morgon. men det är ju allt annat än vila som gäller... jag börjar 8, vilket betyder att jag måste upp 7, och det första jag kommer måste göra är antaligen ta ut hästar och sen mocka.
Nåja, man slipper skolan iaf... och faen vad kul det ska bli med prao!

Vad har jag egentligen gjort idag? Sett på Vänner, suttit vid datorn, fotat och ätit någon macka här och var. What a great day.... Känns knappt som om jag har vart vid medvetande. :S
Hoppas jag vaknar upp till i morgon!
Nu ska jag typ äta middag tror jag... eller nått.

Vänner <3

Monica: Look, when it started I was just trying to be nice to her because she was my brother's girlfriend. And then, one thing led to another and, before I knew it, we were... shopping.
Rachel: Oh. Oh, my God.
Monica: Honey, wait. We only did it once. It didn't mean anything to me.
Rachel: Yeah, right. Sure!
Monica: Really, Rachel, I was thinking of you the whole time. Look, I'm sorry, all right. I never meant for you to find out!


Aaaah... Har ända sedan jag började se på Vänner vart helt inne i det och knappt tänkt på annat. Men så började jag se på Oc, så då dissade jag Vänner lite grann sådär ett tag. Jag menar, jag hade år 5 liggandes hemma i säkert en månad utan att jag tittade på den! Jeeez.
Nu har jag iaf sett alla Oc avsnitt som jag har kunnat se på, och har bara tillgång till det en gång i veckan när det kommer på mtv3. Så vad gör man då när man har tråkigt, om inte tittar på lite hederliga gamla Vänner-avsnitt? :)
Så idag har jag sett klart år 5. Haha, faen vilket bra år det var iaf!
Sen såg jag dom 4 första på dvd:n från år 2 som jag har lånad av Märi. So today it's all about Friends. :)

Vad det börjar bli kallt ute nu... Var ute för typ en timme sen för att fota lite. Gick i pyjamasbyxor och ylletröja (det måtte föresten ha sett assexigt ut, speciellt med dom vida byxorna nerkörda i sockor + skor), men började frysa efter ett tag. Bujs, liksom. Dags att börja bylta på sig mera kläder bara...

Jag tror jag dör...

En kvinna 35+ står med sin dotter 7+ och ska beställa lite att äta.
Kvinnan: Ja, jag skulle vilja ha en kebab. (Frågar dottern) Och vad vill du ha?
Dottern: Korv med bröd.
Manliga expediten: Tyvärr är korvbröden slut men vi har baguetter kvar.
Kvinnan: Vill du ha det?
Dottern: Vad är en baguette?
Kvinnan (till den manliga expediten): Är du snäll och visar henne baguetten?


...av skratt.

Idiot.se

Idiot.se


Idiot.se är seriöst en av mina favoritsidor. Är man på dåligt humör eller nått så blir man definitivt på bättre om man kollar på några filmer därifrån... Eller vad sägs om denna med en kille som ska bli utburen på en bår och får ett arsle i ansiktet?

Mitt hår

mitt hår

Tittar på filmer från i somras... Titta vad långt hår jag hade. Give it back to me, liksom... Hoppas det växer ut snabbt! Nu går det bara till axlarna typ..

gibbs

gibbs

Det finns ingen sötare kille än denna :) <3

Nya tag?

Hej.
Sist jag skrev något här var 7 månader sedan enligt blogg.se.

Nu är det såhär. Tills vidare kommer jag att blogga här istället för på hemsidan (
lockigare.com). Jag orkar bara inte med den just nu. Den kommer dock att uppdateras, men själva bloggandet kommer att skötas här.
Tills vidare. Får se hur jag gör om ett tag. Jag tröttnar ganska fort på saker, så :)

Vi sines.