Det ligger knäck på mitt skrivbord som jag inte tänker äta upp

Nu måste jag skriva ett till inlägg. I ren desperation.

Så, vad har jag gjort idag? Hm. Få se.
Jag steg upp kl 7 (jo, jag har börjat stiga upp tidigare för att hinna vakna och slippa stressa som en galning till bussen. Jag finner det väldigt effektivt eftersom jag kan slappa på sängen en stund före jag går till bussen i lugn takt).
Första timmen var svenska. Det var extremt tråkigt. Rättade lite på min orsaksuppsats "Varför hästar är bra i rehabiliteringssyfte" och sen hade jag inget att göra. Eller jo, egentligen, men den där förbannade boken "Alla möjliga ord" kan dra sig någonstans så tråkig som den är, så jag satt och samtalade med Janina, Tea och Gerd (läraren) istället.
Efter svenskan var det ett ännu trevligare (obs, sarkastisk ton) ämne: matte. Räknade uttahelvitte men kul var det inte. Sedan var det dags för att inta den efterlängtade lunchen. Korvstroganoff stod på menyn idag. Helt okej var det väl, hungrig som man var.
Engelskan var a freakkin pain in the arse eftersom vi fick värsta översättningsgrejan att göra. Bläää-blä-blä, hata att översätta. Sen var det kemi och det sög nog ännu mer åsnerumpa än allt annat idag. Fyfan.

Pappa var gull och kom efter mig kl 16 när jag slutade så jag kom hem en timme tidigare. Vilket passade bra eftersom jag då kunde läsa på kemiprovet.
Efter middagen läste jag lite till på provet och sen lockade datan, msn med Elina & bra musik, så jag hamnade här.

Jaa, tråkigare dag kan man väl inte ha? Nåja, jag lever ju iaf.

Ps: sakna min blogg :(

R.I.P (för tillfället)

Alltså blää...
Jag håller på dör här.
Har inte direkt haft blogglusten uppe de senaste månaderna, allt har bara vart jobbigt vad gäller bloggen. Jag hatar temat, jag kommer inte på något bra att skriva och jag har typ prestationsångest. Så den har mest bara vart där, tråkig och ful.
Men så fanns helt plötsligt inte bloggen där i går. Poff, borta. "Webbsidan kan inte visas". WHAT?! liksom.
Jaa, då var det ju så att domännamnet hade gått ut. Det förnyades idag, men sidan har fortfarande inte kommit upp. Och jag kommer inte åt min blogg. Jag är som fnåssig, nu kommer jag plötsligt på massor med saker jag vill göra med den. Inlägg efter inlägg ploppar upp i huvudet, jag vill lägga upp bilder, citat, jaa allt möjligt. Jag vill fixa med temat (även om jag inte tycker om det) och jag vill kunna se om jag fått några kommentar (vilket jag inte kan få nu när det inte ens går att komma åt den, men ändå).

Jaa, det är när det är borta som man saknar det som mest.

Jag saknar det så mycket och känner sådant stort behov av att blogga så jag måste tom gå in här och skriva något.
Snälla snälla bloggen. jag saknar dig. Kom tillbaka :(